ATTACKOVA TVORNICA – RADIONICA DJ-inga
23. – 26.01.2023
KLUB ATTACK
S novom godinom, započinjemo i novi ciklus naših radionica kroz program Attackova tvornica. Ukoliko želite postati selector ili DJ, te biranje glazbe prebaciti s you tube-a na profesionalniju razinu, prva ovogodišnja radionica – DJ-inga pravo je mjesto za vas! Radionica će se održati od 23. do 26. siječnja 2023. , u klubu Attack, od 18.00 – 21.00 sati.
Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj sudionika/ca je ograničen!
Ukoliko želite sudjelovati na radionici, obavezno je ispuniti upitnik na sljedećoj poveznici: bit.ly/3QEODfT , zaključno s 20.siječnjem.
DJ radionica zamišljena je kao svojevrsni servis koji omogućava neafirmiranim glazbenicima/cama, producentima/icama edukaciju i prezentaciju svog rada bez naplaćivanja naknade.
Radionica je podijeljena na nekoliko segmenata: tehnička i kreativna edukacija. Upravo opisane aktivnosti time predstavljaju zanimljiv spoj samoorganizacije i promocije gdje se „uradi sam“ aspekt stvaralaštva podigao na jednu veću razinu u kojoj se koriste resursi udruge (glazbena oprema) kako bi se ostvario kvalitetni edukativni program. Ciljevi radionice su promovirati glazbeno stvaralaštvo u području alternativne/nekomercijalne elektronske glazbe, veća zainteresiranost mladih za alternativnu elektronsku glazbu i aktivno djelovanje u urbanoj glazbenoj sceni povećanjem broja novih mladih korisnika programa Udruge.
Radionica je pogodna i za apsolutne početnike/ce
Radionicu vodi Ivan Pavin aka Winpa.
____________________________
Ivan Pavin rođen je u Zagrebu 31.12.1991. Suradnik je u Alternativnom Kulturnom Centru Attack, kao organizator i tonac; organizator je nekolicine glazbenih festivala (Tides of youth, Buka i Otpor, MoDem); osnivač je vlastite diskografske kuće Insectic Records. Prva radna iskustva stječe radom na festivalima poput Outlook, Dimensions, Terraneo, MoDem, Sonus i mnogih drugih.
Njegov interes za psytrance kulturu i glazbu došao je preko mnogih underground partija i festivala na kojima je doživio i vidio njen pravi potencijal.
***********************************
Attackova tvornica program je Autonomnog kulturnog centra, sufinancirana je od strane Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Zaklade kultura nova.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content