Pozivamo vas da se prijavite na radionice jesenskog ciklusa Attackove tvornice u prostorima bivše tvornice Medika, Pierottijeva 11. Radionica audio inženjeringa održavati će se u razdoblju 21.-24.10 od 17.00 – 20.00sati u klubu Attack. sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se možete do 20.10 ispunjavanjem upitnika na slijedećem linku: goo.gl/ZqNq39

Program radionice sastoji se od upoznavanja s dijelom producentskih i studijskih tehnika uz obuku i upoznavanje polaznika/ca sa svim potrebnim zaduženjima ton majstora/ce.
Kroz praktičnu primjenu glazbenih instrumenata, audio komponenti i producentskih tehnika obrađujemo sva područja audio inženjeringa i primjene glazbene opreme kao i razglasnog sistema.
Trajanje radionice je 3 sata dnevno kroz četiri dana.
Radi lakšeg savladavanja svladavanja pojedinih cjelina radionica je podijeljena na tri cjeline:
– upoznavanje sa opremom kluba, postavljanje glazbenih instrumenata na stage (binu) i ozvučavanje istih.
– rad na FOH mixeru ,audio mix (tonska proba)
– produkcija snimljenog materijala i opća upoznavanja sa softwareom za produkciju; završavanje mixa i rekapitulacija radionice
Polaznici/e će po završetku radionice imati priliku čuti ishod svog rada u zadnjih tri dana i odlučiti dali se žele nastaviti usavršavati u području audio inženjeringa.

Voditelj radionice: Igor Ivanković
Igor Ivanković, tehnički voditelj Autonomnog kulturnog centra – Attack! i voditelj radija Attack. Rođen 1983. u Zagrebu, trenutno je apsolvent Veleučilišta Velika Gorica, smjer održavanje računalnih sustava. Dodatno se obrazovao na pučkom otvorenom učilištu Algebra gdje je završio program usavršavanja. smjer računalni operater za grafičko oblikovanje. Od 2005. godine aktivno se bavi muzikom kroz muzički dvojac Jahstice Soundsystem, a kasnije i kroz glazbeni projekt Digitron Soundsystem. Nastavlja svoj razvoj kao basist u bendu Bamwise, u kojem svira i danas. Od početka korištenja prostora AKC u Pierottijevoj 11 radi kao glavni tehničar zvuka. Začetnik je ideje “community” radija u AKC. Već godinama sudjeluje u organizaciji i realizaciji festivala u Hrvatskoj i u inozemstvu, kroz poslove tehničke organizacije i “stage menagmenta”. Neki od festivala u čijoj je organizaciji ili/i realizacij sudjelovao su: Terraneo u Šibeniku (2011., 2012., 2013.), Outlook festival (2011., 2012., 2013.) i Dimensions festival u Puli(2013.), Martinska fešta u Šibeniku (2013.), Illectricity u Zagrebu (2011., 2012.), a 2009. radi kao voditelj tehnike na Clubture forumu.Od početaka djelovanja Autonomnog kulturnog centra u Pierottijevoj 11 radi kao organizator određenih glazbenih programa unutar kluba Attack! (dubstep klub,bassout), kao voditelj radionica audio produkcije u programu Attackove tvornice te kao ton majstor u koncertnom prostoru Autonomnog kulturnog centra. Radio kao tehničar živog zvuka nekim renomiranim glazbenim skupinama kao što je grupa Jinx, ABOP. U zadnjih nekoliko mjeseci djeluje kao producent i ton majstor u Soundcage studiju.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content