Kako napisati tekst koji će biti čitan,“lajkan“ i „šeran“? Kakvom fotografijom ga ukrasiti, naslovom naglasiti ? A moglo bi se i komentarom otvoriti javnu raspravu na društvenim mrežama i učiniti ga još vidljivijim. A što s #hashtagovima?…Pitanja je more , no to je tek početak jer zbog čega se zaustaviti na tekstu, kad možemo napraviti i video, možda neki zanimljiv intervju ili podcast. Sve to i više od toga biti će tema attackovskih praktičnih radionica društvenih mreža. Radionica počinje s održavanjem u ponedjeljak 26. listopada od 18 do 21. sat u Infoshopu/knjižnici Pippilota (Medika, Pierottijeva 11).
Radionica je namijenjena svim koji žele poboljšati komunikaciju putem društvenih mreža, a prednost imaju oni od 16 do 30 godina. Dolazak potvrditi do ponedjeljka 26. listopada do 13. sati na mail akc.attack@gmail.com. Požurite jer broj sudionika je ograničen, a sudjelovanje u radionici koja će vam omogućiti stjecanje ovih vrlo „atraktivnih“ znanja i vještina je besplatno.
Budući su u pitanju praktične radionice, za sudjelovanje ćete trebati prijenosno računalo, poznato još i kao laptop.
Radionica se provodi kroz program Media Attack uz potporu Grada Zagreba – Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!