4.- 8.2.2019

web.facebook.com/events/2049215165163758/

Dj radionica služi kao svojevrsni servis jer omogućava neafirmiranim glazbenicima/icama, producentima/icama edukaciju i prezentaciju svog rada bez naplaćivanja naknade.

Radionica je podijeljena na nekoliko segmenata: tehnička i kreativna edukacija.

Upravo opisane aktivnosti, time predstavljaju zanimljiv spoj samoorganizacije i promocije gdje se uradi sam aspket stvaralaštva podigao na jedan veći nivo u kojem se koriste resursi udruge (glazbena oprema) kako bi se ostvario kvalitetni edukativni programa. Ciljevi radionice su; promovirano glazbeno stvaralaštvo u području alternativne/nekomercijalne elektonske glazbe., veća za interesiranost mladih za alternativnu elektronsku glazbu i aktivno djelovanje u urbanoj glazbenoj sceni – povećan broj novih mladih korisnika programa Udruge.

Radionicu vodi Ivan Pavin aka WINPA

___________________

Ivan Pavin je rođen u Zagrebu, 31.12.1991. Suradnik je u Alternativnom Kulturnom Centru Attack, kao organizator i tonac; organizator  nekolicine glazbenih festivala (Tides of youth, Buka i Otpor, MoDem); osnivač vlastite diskogtrafske kuće Insectik Records. Prva radna iskustva steče radom na festivalima poput Outlook, Dimensions, Terraneo, MoDem,Sonus i mnogim drugim.

 

Njegov interes za psytrance kulturu i muziku došao je preko mnogih underground partija i festivala na kojima je doživio i vidio njen pravi potencijal.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content