petak 27.9. u 21 h, ulaz 30 kn

#jersviratisemora2 u sklopu CirkoBalkana festivala

L.H.D. (Sisak)

Petak 27.5.2022.

Cirkuski šator CirkoBalkana u dvorištu Pogona Jedinstvo

Cijena ulaznice: 30 kn

Ulaznice možete nabaviti putem on line prodaje: core-event.co/events/l-h-d-80e2/

Vrata: 21:00

Početak koncerta: 21:30

Instrumentalni r’n’r trio L.H.D. samo je naizgled novi bend budući da ga čine Lada, Hrvoje i Dinko, glazbenici s preko dvadeset godina iskustva, nekima poznati kao članovi ugaslih The Bambi Molestersa. Trio sprepliće utjecaje nekoliko žanrova: garage, soul, exotica, surf, psihodelije i tvore jedinstven i svjež novi zvuk.

L.H.D. objavljuje debi album „Off the Grid“ u izdanju Dirty Old Label, nezavisne izdavačke kuće Igora Banjanina i bendovske podetikete Red Drum. Album izlazi 21. svibnja, svega nekoliko dana prije zagrebačkog koncerta u sklopu festivala CirkoBalkana, a povodom izlaska novog albuma L.H.D. će se publici predstaviti sa potpuno svježim stvarima.

Album je nastajao tijekom svima izazovnog proteklog razdoblja i tektonskih pomaka, a nove pjesme čine podlogu za mogući početak konstrukcijske obnove na svim razinama. U vrtlogu suvremene zaglušujuće verbalne buke, LHD slušateljima nude oslobađajuću i iskrenu instrumentalnu podlogu za neka osobna, stvarna ili virtualna putovanja.

Ne propustite ovaj koncert koji će se održati u cirkuskom šatoru postavljenom u dvorištu Pogona Jedinstvo i ujedno otvoriti glazbeni dio programa desetog po redu festival suvremenog cirkusa CirkoBalkana.

Linkovi:

lhdmusic1.bandcamp.com/

open.spotify.com/artist/1TFxUsBlqGCvXyzlExzEui

www.youtube.com/channel/UC8zBg_jKht_SYq5RxEAhELQ

www.facebook.com/LHD-1904315566381699/

www.instagram.com/l.h.d.offthegrid/

Vidimo se !!!

Koncert organiziraju AKC Attack! i Cirkorama, kroz projekt #jersviratisemora2 koji je podržan sredstvima Hrvatske Glazbene Unije i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Event: fb.me/e/2v64EaOwS

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content