ASIAN EXPLOSION poziva vas na istoimeni party!

Iza imena krije se eksplozivni party mix koji će vas rasplesati uz hitove istočnoazijske glazbe. Ideja je zaokružiti ponudu u jednu cjelinu. Bit će tu svega i svačega, počevši od popularnog J-popa, K-popa i C-popa, do manje popularnih, ali i dalje zaraznih žanrova J-Rocka, K-Rocka, video games i anime openinga i zapravo svega čega se vi zaželite!

Očekujte izvođače poput: Jolin Tsai, KAT-TUN, BIGBANG, Morning Musume, Hangeng, T-ara, Elva Hsiao, Koda Kumi, PSY, Gackt, Super Junior, THE KOXX, Wonder Girls, HyunA, Yamapi, Block B, JPM, SNSD, TRAX, Utada Hikaru, Wei Chen, 2NE1, BACK-ON, Hatsune Miku, TVXQ, An Cafe, EXO, B.A.P, HIT-5 i hrpu drugih poznatih i manje poznatih izvođača.

Unijeli smo svo svoje znanje i ljubav prema navedenoj glazbi u ovaj projekt i potrudili smo se za vas izvući najbolje plesne hitove, no vaše sugestije uvijek su dobrodošle! Uz to, naišli ste na neku pjesmu npr. i iz Tajlanda, Filipina, Singapura itd. na koju se želite razbacati na plesnom podiju? Nema frke, javite nam i omogućit ćemo vam i to, granica su samo vaša mašta i dobar glazbeni ukus! Neka to bude noć partijanja na vama poznate, a nekima i otkrivanja novih hitova u kojima ćete također uživati i tako i upotpuniti svoj Asian music library.

Da više ne duljimo, wall is yours, stoga pucajte želje!

Nadamo se da ćete doći u što većem broju, jer zbog vas ovo i radimo!

Sigurni smo da čak i oni koji nisu previše upućeni u ovakvu glazbu, ako odluče svratiti, odlično raspoloženoj ekipi i zaraznim ritmovima neće moći odoljeti!

Surprises possible *wink wink*.

Za muskulfiber sljedećeg dana ne odgovaramo!

Vaša bombastična šestorka ASIAN EXPLOSION.

Od 21h do 02h, Ulaz slobodan

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!