Program Drugačija glazba poziva vas na prvo ovogodišnje glazbeno događanje Afrobeat Takeover Party 29.ožujka 2019. od 17.00 sati u klub Attack, Pierottijeva 11.
Večernjem glazbenom programu predhoditi će glazbena radionica afričkih bubnjeva od 17.00 sati. Uz radionicu, tijekom večeri, moći ćete uživati u degustacijama afričkih specijaliteta koje će pripremiti članovi/ce udruge Društvo Afrikanaca Hrvatske.
Od 22.00 sata u klubu Attack možete plesati uz glazbu afrobeat, hip hop, reggae tone koju će za vas selektirati DJ Da Prince/ DJ Magnifikat (afrički Šime) i DJ Chronum.
Ulaz je besplatan.
Program Drugačija glazba provodi se u suradnji Autonomnog kulturnog centra i Društva Afrikanaca Hrvatske kroz projekt Korak dalje prema uključivoj kulturi.
Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt Korak dalje prema uključivoj kulturi AKC provodi u partnertstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture – URK i WHW/Što, kako i za koga i Centar za mirovne studije.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj događaja isključiva je odgovornost Udruge za promicanje kultura Kulturtreger. Ukupna vrijednost projekta iznosi 799.440,67 kn od čega 679.524,57 kn sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content