Čeljad željna masnih tambura i velikih bubnjarskih opanaka više ne mora jahati karavanama ka zemlji vjetrenjača i klompi, jer milozvučne horde koje harače Roadburnom staju i u vašoj varoši! Položite svoje masne tikve pod mačeve Thulsa Doomovih ratnika i predajte se dubokokovanom čeliku!

Tijela vam kasape slušnim sjekirama danas!

GLITTER WIZARD
(San Francisco)

Mladići koji su preslušali ujakovu kolekciju ploča, zadnji put ažuriranu 1974., i njome nadahnuti odlučili zasvirati nešto slično. Dakle, riffovi su teški, solaže nerijetke, kose su duge, hlače su na trapez, halucinogene droge su u krvotoku, princu tame je iskazano štovanje…

Ukratko, ako volite Black Sabbath, Pentagram, Hawkwind, MC5, Uriah Heep, Stoogese i ine, a u vrijeme kad su spomenuti bendovi bili aktualni niste bili ni u planu, propušteno nadoknadite uz Glitter Wizard.

Slušaj @ bandcamp

WHITEHORSE
(Melbourne)

Prokleti sinovi Mile Hrnića žure jer vide nju, pred vratima sva u bijelom sja, u zagrljaj vam dolazi spori crust, moja jedina! Brutalni kasapini iz zemlje Šimunićeve, za doom spremni dolaze po vaše krasterske iznutrice, izmjenjujući blastbeatove sa ultrasporom maščobom u kopilastom spoju sekreta električnog čarobnjaka i njegovog heroja koji je otišao…

Ukratko, ako ne volite život i štujete tminu, ukažite svoja tjelesa pred Njima!

Slušaj @ bandcamp

MOŘ
(Čakovec/Pula)

Za domaća nedjela su zaduženi domaći mlatioci instrumentalnih zlodjela. Skloni teškim notama.

facebook

Ostatak šatroroadburn partija moderiraju dj-i Jakov i Sedlar, a pušćat će se na zvučnike: Trust This Arcane Device od Chang Ffosa u cijelosti, Bastinado sve što isčačkamo iz arhive, Stonebride, Cojones, Hazzarder, Umor, Moraines, Talason obje pjesme s majspejsa, Consecration, Amok, Ponor, Lack of Soul, samo domaća scena, američke prevare si odite slušat na pravi Roadburn, čoeče.

Od 21h, Ulaz minimalna donacija 30 kn

P.S.

Bez obzira na opisne akrobacije, fašizam, seksizam i ostale gluposti se ne toleriraju.

 Facebook Event

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content