Nakon uspješnog partya s Miss Sunshine u ožujku na kojem je naglasak bio na klupskoj elektronskoj glazbi, ovaj put će se u Attacku odvijati elektronska svirka na kojoj će uz vizualizacije VJ Tina nastupiti gosti N’Toko, It’s Everyone Else, te Wanda&Nova deViator iz susjedne nam Slovenije i rezidenti Gio i Delayer. Chakka’s Room će biti u disko groove izdanju sa gostovanjem DJ Mr. Dirty Hair, te svestranim rezidenticima Miss Iconic i DJ Sever, dok ćete na na slatkom Mikro flooru moći pogledati i sudjelovati u zanimljivoj interaktivnoj izložbi „Nisam ono što kažu o meni“ , uz probranu glazbenu selekciju naše DJ Boris.

@ KLUB ATTACK

N’ TOKO

odličan indie hip hop umjetnik poznat po svojim izvrsnim tehničkim sposobnostima i nastupima.

Pobjeđivao je na brojnim freestyle natjecanjima, surađivao s umjetnicima iz svih spektara glazbe i producirao više  albuma i EP-a. Aktivan je i u borbi za LGBT prava te je i jedan od svojih albuma nazvao Parada Ljubezni. Na ovom tulumu predstavit će nam svoj zadnji album Mind Business koji je izdao krajem prošle godine na japanskoj Call and Response etiketi.

Slušaj @ bandcamp

youtube

ntoko.s

soundcloud

WANDA & NOVA DEVIATOR

Duo koji istražuje nasilje, seksualne identitete i odnose moći kroz fragmentiranu mješavinu raznolikih medija u koje spada i glazba. Njihove trake sadrže heavy breakbeat, osjećaju se utjecaji electra, a tekstovi su im prožeti suvremenim temama poput konzumerizma, pornifikacije, naglašene seksualnosti, digitalnog piratstva i svačeg nečeg. Moglo bi se reći da je ovo elektronska braindance glazba s punkerskim stavom i povremenim ekskurzijama u trip hop vode.

facebook

IT’S EVERYONE ELSE

Bend kojeg smo ugostili već nekoliko puta u Medici, i opet ćemo, a zašto smo toliko ludi za njima? Taj dvojac će vas izluditi distorziranim synthevima, glitchy sampleovima i nemilosrdnim vokalima, stvarajući time mješavinu industriala, hardocore-a, rocka, noise-a i popa, a možda nam predstave i trake s novog albuma koji treba izaći u travnju. Ovaj duo će vam zasigurno promijeniti ustaljene koncepcije o elektronskoj glazbi.

Slušaj @ bandcamp

youtube

youtube

@ CHAKKA’S ROOM

MR. DIRTY HAIRY

Englez hrvatskih korijena koji se zadnjih godina nastanio u Zagrebu. Dok ispija čajeve, voli semplirati vinil izdanja, a gramofonima je vjeran već 16 godina te prilikom nastupa možemo pogoditi čime se najviše voli služiti. Njegov dijafazon je vrlo širok i seže od soula, afro beata i disca pa do hip-hopa, funka, gypsy i stvari iz bivše Juge na 45 rpm. Precizan je u scratchu, trenutno je DJ za General Woo-a te također producira vlastite vinile. S veseljem
očekujemo čuti njegov eklektični DJ set.

mixcrate

mixcloud

MIKRO FLOOR

Izložba „Nisam ono što kažu o meni“ na kojoj ćete uz zabavu i smijeh imati priliku javno maknuti trač ili bilo kakvu mrlju o sebi za koju smatrate da je nepravedno etiketirana na vašu sjajnu osobnost. Cijela izložba bit će popraćena glazbom koju selektira Boris, a koja je ujedno i inicijatorica ovog projekta.

Od 21h, Ulaz slobodan do 22h, nakon 22h 20/30 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content