Nakon duljeg izbivanja iz zagrebačkih klubova i lutanja po festivalima u zemlji i Europi, dolaze na omiljeno mjesto zločina protresti vas kvalitetnom i ogromnom količinom dubova!

Osnovan 2007. godine u Zagrebu, od strane Jahstice Sound ekipe (Robi / Igor) i Vrkija (Radikal Dub Kolektiv). Ideja koja ih je vodila je da napokon netko u Hrvatskoj (a i šire) napravi pravi sound system namijenjen dub/reggae glazbi. Nakon dvije godine čini se da su to i uspjeli, ali utrka s opremom se nastavlja! Osim ideje dobrog sounda, jedna od ideja Digitrona je i promicanje pozitivnih ideja te informiranja ljudi da postoji i drugačiji pogled na svijet i te drugačiji način života od onog “zadanog” televizijom i babylonskim načinom konzumersko- bezidejnog “umiranja”.

Digitron Sound djelovao je u Mastersu s dub večerima, te su pokretači International Dub Meetinga u Zagrebu, koji se održava četvrtu godinu zaredom i ugostio je Dandelion Sound System, Weeding Dub, Humble I, Webcam HI-FI, Jah Free, BR Stylers, Coptic Sound, OBF Sound System i Roots Collective.

www.talawa.fr/vrx+digitron+sound
www.myspace.com/digitronsoundsystem

Od 22h, Upad minimalna donacija 20 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content