CRIATURAS (Texas, USA)
www.myspace.com/criaturasalpoder
soundcloud.com/criaturas
Najlakše bi ih se moglo muzički okarakterizirati kao kopile sastavljeno od 60% Discharge-ovske sirovosti, 20% mračne melodijoznosti koja se prožimala kroz španjolske punk bendove osamdesetih i 20% Motorhead-astih vožnji na spidu dobro zabiberenih tripoidnim solosima i gnjevnim ženskim vokalom. Valjalo bi još spomenuti da su se članovi nekoć muvali po Severed Head Of Stateu i Signal Lostu. Neka bude rock!

JUNK MESSIAH (Zagreb)
junkmessiah.blogspot.com/
Znate ih, sviraju rokenrolerski hardcore za pankse.

KONCERT 21:30, UPAD 25kn

NEDJELJA16.10. @ Klub Attack – CRIATURAS+JUNK MESSIAH

CRIATURAS(Texas, USA)

www.myspace.com/criaturasalpoder

http://soundcloud.com/criaturas

Najlakšebi ih se moglo muzički okarakterizirati kao kopile sastavljeno od60% Discharge-ovske sirovosti, 20% mračne melodijoznosti koja seprožimala kroz španjolske punk bendove osamdesetih i 20%Motorhead-astih vožnji na spidu dobro zabiberenih tripoidnimsolosima i gnjevnim ženskim vokalom. Valjalo bi još spomenuti da suse članovi nekoć muvali po Severed Head Of Stateu i Signal Lostu.Neka bude rock!

JUNKMESSIAH(Zagreb)

http://junkmessiah.blogspot.com/

Znateih, sviraju rokenrolerski hardcore za pankse.

KONCERT21:30, UPAD 25kn

UTORAK18.10. @ Infoshop Knjižnica Pippilotta – SUBVERZIJE

GarbageWarrior – ekološko graditeljstvo u sukobu s vlastima

Štoje zajedničko konzervama piva, automobilskim gumama i bocama zavodu? Ne puno toga, osim ako niste arhitekt Michael Reynolds pa je utom slučaju sve navedeno materijal koji će pomoći stvorititermalnu masu i energetski neovisne kuće. Već preko 30 godinaReyndols u američkoj državi New Mexico zajedno sa svojimistomišljenicima razvija koncet Earship Biotecture, gradećisamoodržive kuće, zajednice koje nisu spojene na mrežu, gdje sedizajn i funkcionalnost povezuju u eko-harmoniji.

Paipak, iako ovi eksperimenti zvuče dobro, ne zadovoljavaju državnestandarde, što je Reyndolsa dovelo u sukob s vlastima, prvenstvenozbog toga jer vlast dobija snažnu podršku korporacija.

Unatočsvemu, Reyndols i njegova ekipa i dalje grade i razvijaju svojeprojekte, a sve je prikazano u filmu snimanom nešto više od trigodine i u četiri zemlje… Garbage Warrior je svakako priča kojune želite propustiti.

Dokumentarnifilm: Garbage Warrior[86minuta, režija: Oliver Hodge, SAD, 2007.]

OD18h, UPAD BESPLATAN (donacije dobrodošle)

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content