Kriminal Legal, novi program koji Attack pokreće od jeseni, bavit će se svjetskom narodnom glazbom a.k.a. world music sa primjesama drum’n’bass-a, dubstepa, dancehalla, electra itd. Ukratko, ključne riječi su cumbia, balkan, gypsy, iraki, tropical, thai, dubstep, reggae, electro, drum’n’bass… nastavi niz, a nadajte se svemu pa i više od toga.

Kriminal Legal presents FAVELA BLAST OFF (SLO)
FAVELA BLAST OFF (SLO)

DJ Tito i Admiral RAH su DJ-i iz Ljubljane, obojica iz različitih glazbenih background-a našli zajedničku dodirnu točku u elektronskoj i etno glazbi. S trećim članom, beograđaninom Government4000, 2008. godine formiraju ekipu Favela Blast Off (FBO) s ciljem promoviranja i predstavljanja cutting edge World Music scene na području exYU.

Današnji zvuk ekipe FBO, koji možete očekivati i na prvom Kriminal Legal party-u, obilježava Kuduro, sve popularniji Moombahton, Baile Funk, Drum’n’Bass i ostale dobro poznate varijante elektronske glazbe. Sve navedeno začinjeno je posebnim temperamentom i visokim nivoom plesnosti, tako da preporučamo da slijedeći dan rezervirate za odmor od ovog neobuzdanog plesnog tuluma.

Preslušajte ih na www.mixcloud.com/favelablastoff/

OD 22h, UPAD 20kn PRIJE/25kn POSLIJE PONOĆI

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content