★ not live, not dead w/ Haktal★
★ 24.5.2020 @ 21h // audio-video session ★

U trećoj psihodelicnoj epizodi „not live, not dead“ vrti Haktal. Audio tehničar iz AKC Attack-a te član Pistolero recordsa i Hybrida. Za ovaj video session pripremio je žilavi full on set, pa stoga zabiljezite datum 24.5. u 21h i prikljucite se streamu!

Haktal (Pistolero Records, Hybrid)
Haktal je najnoviji član Hybrid-a i Pistolero records familije! Veliki je zaljubljenik u istraživanje muzike svih stilova i žanrova, ali nakon prvih psy partija postaje full time psytrance konzument! Svoju selekciju fokusira prema mračnijem “gruvu” psytrancea, kao što su fullon, twilight i forest, a nisu mu strani ni psytech (zenonesque) tonovi.
soundcloud.com/Haktal

„not live, not dead“ je novonastali program Autonomnog kulturnog centra Attack. Program je fokusiran na snimanje, montažu i post-produkciju video sessiona. Kroz program želimo realizirati ideje i planove za nastavak rada kluba i artista u ovom izazovnom razdoblju. Situacija nam nalaže da se povučemo u četiri zida i nastavimo s onim što najviše volimo, odgovorno radimo na rastu scene u prostoru svima nam poznatog kluba Attack.
Program je financijski podržan od Ministratsva kulture republike Hrvatske.

★ Artist: Bernard Pošta – Haktal ★
★ Voditelj programa: Ivan Pavin – Winpa ★
★ Montaža zvuka i videa: Bernard Pošta ★
★ Animacija: Niko Gulam ★
★ Grafički dizajn: Igor Atlija, Ivana Hrestak ★
★ Support: Tomi, Dora, Sanjica, Nera ★
www.facebook.com/akc.attack/

www.facebook.com/pistolero.recordings/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content