Najbolji uvod za ovo ljeto i posljednji 21. Seasplash Festival rezervirano je za petak 9. lipnja 2023. u Akc Attack! 21. Seasplash Festival promo party donosi najbolje od dub, reggae i soundsystem kulture u srcu Zagreba. Bit će to najbolji uvod za ples na posljednjem #TwentyOneTheLastOne Seasplash Festivalu.

Nakon više do 20 godina pokretanja, njegovanja i promoviranja danas agilne nezavisne glazbene scene koja prije toga na ovim područjima nije postojala, krug je zatvoren, ove godine na Martinskoj kod Šibenika održat će se posljednji 21. Seasplash festival. Ukupno četiri dana, uz koncert za nulti dan donosi i tri dana na Martinskoj od 19. do 23. srpnja. Seasplash Festival uvijek je donosio originalnu viziju karipskog glazbenog nasljeđa, u fuziji s recentnim trendovima i mediteranskim ambijentom, u toj viziji i slavlju sound system kulture sudjelovale su tisuće ljudi.

Promotivni party u Zagrebu donosi zlatni presjek domaće scene koji ne želite propustiti.
Save the date: 9. 6. 2023. Od 22 do 06 @ Klub Attack
Vrijeme: 22 – 06
Cijena karte ua ulazu: 7 eura
DR.OBI MEETS ANJA G., ROO T & SISTAH TENA inna LIVE DUB MIX
DUBMX
KORDOOM HIFI SOUNDSYSTEM
MMMENIGA
Powered by SEASPLASH SOUND SYSTEM INNA 6 SCOOPS STYLE

—-

Dr.Obi meets Anja G., Roo T & Sistah Tena inna Live Dub Mix
Opaka kombinacija Ampli Fyah DrObi udružen s tri žene Anja G, Roo T & Sistah Tena. Ujedinili su snage kako bi pokazali moćnu žensku energiju na reggae sceni.

Dubmx fka Algoriddim setove voli započinjati rootsom te kroz vrijeme, prelazi na modernije melodije i stepperse.

Kordoom HiFi SoundSystem
Dubs od nulte do 3000. godine s naglaskom na roots rock reggae muziku.

MMMeniga
Jedan od osnivača Seasplasha, član nekadašnjih bendova Nula i Radikal Dub Kolektiv, dub/dubstep dj i kreativni direktor firme koje je zaslužna za procvat scene na lokalu i šire. I sve ovo i još mnogo toga. Crtice iz života su mnoge i nemamo za sve njih mjesta. Ali znamo da od hiljada vinila koje posjeduje, Vedran uvijek probere najbolje za što bolju plesnu večer.

Powered by Seasplash Sound System Inna 6 Scoops Style
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content