Koordinacija za integraciju, neformalna mreža organizacija civilnog društva koje pružaju podršku izbjeglicama u integraciji, poziva vas na 10. Tjedne IZBJEGLICAma! 📣

🕓 Tjedni će se održati od 12. do 28. lipnja, povodom Svjetskog dana izbjeglica koji se obilježava u utorak 20. lipnja!

🌍 Događanja u sklopu Tjedana održavat će se online te u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Ogulinu, Kuršanecu, Kutini i drugim gradovima.

Tjedni IZBJEGLICAma! i ove godine uključuju aktivnosti poput:
📌 konferencija, panela i okruglih stolova,
📌 projekcija filmova,
📌 interaktivnih radionica,
📌 kvizova,
📌 glazbenih večeri,
📌 sportskih i kulinarskih aktivosti,
📌 zajedničkih druženja

🗓️ Detaljan program Tjedna IZBJEGLICAma pogledajte ovdje: bit.ly/program_10_tjedni_izbjeglicama
❗Program je podložan nadopunama i izmjenama.

Prvi Tjedan IZBJEGLICAma! održan je 2014. godine kada smo kao misao vodilju naglasili važnost ravnopravnog položaja izbjeglica u hrvatskom društvu. Deset godina nakon, nastavljamo s istom misli – te i ove Tjedne organiziramo zagovarajući ravnopravni položaj izbjeglica i svih drugih osoba koje su migrirale u Hrvatsku, položaj u kojem mogu živjeti život slobodan od rasizma i diskriminacije, kao i biti aktivno uključeni u stvaranje politika i mjera koje se direktno tiču njihovih života.

Koordinacija za integraciju zajedno s partnerskim organizacijama iz gradova diljem Hrvatske poziva sve građane i građanke da se uključe u aktivnosti koje potiču upoznavanje i bolje međusobno razumijevanje novih i starih članova našeg društva!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content