★ w/ Dr.Obi ft. Anja G / Lo Peaks / Mmmeniga / Sheco / Sista Salute & Nynah ★
★ AKC ATTACK 14.12.2019 ★

Seasplash Festival svake godine okuplja tisuće ljudi u slavlju sound system kulture. Paralelno s rastom festivala je rasla i zvučna kulisa njihova zvuka. Osjeti dašak ljeta jer u klubu slažemo prvi puta Seasplash zvuk:

—————————————————————————————–

★ Dr. Obi ft. Anja G (Zagreb) ★
Doktor je svoju terapiju bassom započeo još sada već davne 2005. upravo na Seasplashu. Danas je dio Bamwisea, Jahstice Sounda no u zadnje vrijeme pokreće vlastiti label “AmpliFyah Music” i radi vlastitu produkciju s djevojačkim vokalima Anje G. Rado viđeni gosti svih festivala, još jednom će nas prodrmati svojim actom.

www.facebook.com/amplifyahmusic
soundcloud.com/dr-obi-official

★ Lo Peaks (Zagreb) ★
Jedan od cjenjenijih inžinjera zvuka i niskih frekvecnija. Zajedno s Dr. Obijem davnih dana osniva Jahstice, potom Bamwise i paralelno sa svime time radi na vlastitim trakama. Znao je rokati i uz Dubolika, u ITal jam bendu no ovog puta razvaljuje u solo varijanti u klubu u kojem je ostavio najbolje godine.

soundcloud.com/lo-peaks

★ MMMeniga (Zagreb)★
Jedan od osnivača Seasplasha, član nekadašnjih bendova Nula i Radikal Dub Kolektiv, dub/dubstep dj i kreativni direktor firme koje je zaslužna za procvat scene na lokalu i šire. I sve ovo i još mnogo toga. Crtice iz života su mnoge i nemamo za sve njih mjesta. Ali znamo da od hiljada vinila koje posjeduje, Vedran uvijek probere najbolje za što bolju plesnu večer.

soundcloud.com/meniga
www.pozitivanritam.hr/booking/mmmeniga

★ Sheco (Pula) ★
Odmak od duba ove noći pripada plavokosom đavlu Sheci čija jungle selekcija donosi kvalitetan vibe. Iako ovih dana više vremena boravi u Berlinu, svaku festivalsku sezonu provodi u rodnoj mu Puli.

soundcloud.com/sheco_89

★ Sista Salute & Nynah ★
Sista Salute je novi projekt na glazbenoj sceni nastao kao rezultat druženja dvije prijateljice i njihove ljubavi prema Soundsystem kulturi. Omega Blondie se nedavno “bacila” u selektorske vode, a neki ju možda znaju kao jednu od osnivača kolektiva Muzika Miliona. Aklea Neon je kantautorica koja svoj glazbeni izričaj opisuje kao afro soul ethno beats, ali mikrofon u dub kombinaciji joj itekako stoji. Pridružuje im se i Nynah čiji je cilj postati ultimativnom warmUp selektoricom. Prva baca roots vibracije u sound koje će rastjerati sve baldheade out of the town. I party moze poceti!

m.mixcloud.com/NYNAH/
soundcloud.com/mirna-mandich/rootikali-ride-from-reggae-to-dub
www.youtube.com/watch?v=Z0r_6UCMnjQ&feature=share

Ulaz: 40 kn
Start: 22.00h
Kraj: 06.00h
—————————————————————————————–
www.pozitivanritam.hr
www.facebook.com/seasplash.festival
www.instagram.com/seasplash.festival

www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content