★ 25.4.2020 @ 21h // audio-video session ★

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

„not live, not dead“ inna di dub version! U trecoj epizodi našeg novog online/stream programa, po prvi put (ali ne i zadnji) dovodimo dub/reggae artista. Robert Martinovic aka Dr. Obi svoju je terapiju bassom propisao još sada već davne 2005. upravo na Seasplashu. Danas je dio Bamwisea, Jahstice Sounda no u zadnje vrijeme pokreće vlastiti label “AmpliFyah Music” i radi vlastitu produkciju s djevojačkim vokalima Anje G. Rado viđeni gosti svih festivala, još jednom će nas prodrmati svojim actom. Big up Seasplash Soundsystem za sudjelovanje u scenografiji! Stoga zabiljezite datum 25.4. u 21h i prikljucite se streamu!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DR.OBI je započeo svojim još aktivnim projektom Jahstice sound. Od 2005. član je najutjecajnijih dub i reggae projekata u Hrvatskoj. Sposoban je za zvučni inženjering i zvučni sustav koji je radio sa sustavom Digitron Sound i Bamwise. Sada radi kao inženjer zvuka za mnoge live bendove iz Hrvatske i zaposlen je kao glavni inženjer zvuka u Pozitivnom Ritmu (tvrtka koja organizira festivale Dimensions and Outlook) i glavni tehničar Seasplash Festivala u istoj organizaciji. Početkom 2017. godine počeo je producirati vlastitu glazbu u suradnji s Anjom G. Godine 2018. osnovao je etiketu Amplifyah Music gdje je objavio prvu hrvatsku riddim EP “Bun Dem” u suradnji s Queen Omegom, Anjom G i Tennom Star.

Anja G je pjevačica iz Zagreba koja je 2017. izdala svoj prvi single u suradnji s Dr.Obijem. Od tada je dio hrvatskog dub-dua Anja G & Dr.obi. Zajedno su osnovali label Amplifyah Music! Anja G je svoju prvu ploču izdala 2018. s Dub Kazmanom “Wrong System” za Woodland Records. Uskoro nakon toga izdaje single “Wicked Man” s Pablom Rasterom za Culture Dub Records. Njena druga ploča “Corruption” izlazi 2019. u suradnji s producentom iz UK-a Kai Dubom. S Dr.obijem izdaje svoju treću ploču 12″ dubplate “Ay Carmela” za Woodland Records.

Dr.obi & Anja G su došli na scenu glasno i bez kompromisa kvalitete zvuka koji ostavlja snažan i dubok utisak. Njihova je misija izazvati promjenu svjesti i potaknuti slušatelja na razmišljanje. Svojim muzikom promoviraju svoje ideje kako bi osvijestili slušatelje da ustanu protiv sistema i svih oblika ugnjetavanja!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

★ Artist: Robert Martinovic i Anja Nigovic ★
★ Voditelj programa: Ivan Pavin – Winpa ★
★ Montaža i obrada zvuka: Igor Ivankovic ★
★ Snimanje i montaža: Bernard Pošta ★
★ Animacija: Niko Gulam ★
★ Grafički dizajn: Igor Atlija ★
★ Seasplash Festival Soundsystem ★
★ Support: Tomi, Dora, Sanjica, Nera ★

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

www.facebook.com/akc.attack/
www.facebook.com/amplifyahmusic/
www.reggaehr.org/
seasplash-festival.com/hr/
www.attack.hr

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!