ČETVRTAK 15.02.2024. OD 20:00 SATI
IZLOŽBA SMOKI – PRVA SOLO.
GALERIJA SIVA (MEDIKA), PIEROTTIJEVA 11, ZAGREB

Autonomni kulturni centar Attack! kroz program galerija Siva poziva vas na otvorenje izložbe “Prva solo”.
Otvorenje izložbe predviđeno je za 15. veljače u 20:00 sati u galeriji Siva, Pierottijeva 11, Medika. Izložbu možete pogledati svaki dan od 15. veljače do 21. veljače od 17:00 do 20:00 sati.

PRVA SOLO
Izložba “Prva solo” preslika je slobodnog vremena pojedinca, kojeg počinje bilježiti različitim vizualnim tehnikama od zime 2020. Taj pojedinac, kojeg prijatelji zovu Smoki, isti je nadimak odabrao kao svoj teg kad se, pred kraj fakulteta, sjetio koncepta grafitiranja. Smoki je tad još bio mekani writer koji je radom na platnima u toplini doma, pravdao hladnoću s kojom se nije bio spreman boriti sa silverom u ruci.
Četiri godine kasnije, Smoki je skupio dovoljno svojih radova da početkom godine potvrdno odgovori na pitanje ManeMei-a “Bi li možda mogao imati izložbu već u drugom mjesecu?”

SMOKI
Smoki je diplomirao na FER-u 2021. godine, danas se bavi IT securityem i student je specijalističkog studija informacijske sigurnosti na FER-u. No, kada bi na specku brijao kao i na graffite, zasigurno bi položio više od jednog ispita.
Tetak mu je jednom prilikom rekao da je inženjerstvo ostavilo veliki trag u stilu njegovog kreativnog izražavanja, ali Smoki ipak misli da su mu stil isključivo definirali graffiti. Radi li se o stilu proizašlom iz graffita ili dvostrane L–transformacije kauzalnih signala x(t)μ(t) provjerite od četvrtka 15.02. do _ u Galeriji Siva (Medika)

Više informacija o radovima umjetnika na:
www.instagram.com/kismo__/

____________________________________________
Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima
Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo i Zaklade Kultura nova.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content