Sredinom ožujka, mjeseca koji je dobio ime po vrlo prosječnoj hrvatskoj pivi, pit ćemo bilo šta drugo i slušati sljedeće bendove na velikoj proslavi povodom izlaska nove dužemetražne pjesme glazbenog sastava Kurve:

★ BIBLE THROWER [crust punk], Rijeka
U gradu propale industrije, vječne kiše i izgubljenog identiteta čini se da je jedina uspješna preostala tvornica ona u podrumskim prostorijama Delte 5. Umjesto metalnih konstrukcija smrti, na traci se štancaju DIY pank bendovi. Jedan od tih je revitalizacija starog Podrumskog projekta šaljivog imena, pojačan članovima Grampe i Last baraža skupa s Gracijanijevim outsorcingom, odnosno peglanje već viđene ali danas zanemarene krast pank forme.
Muško ženski vokali, metalizirani riffovi, zajebani tekstovi. Za entuzijaste u muzičkoj sistematici – staviti u ladicu između Sacrilegea i State of Feara, prosuti po tome bambus od sky cole i hellshoka i svejedno nisi niš napravio. U principu Maja i Moro koji se svađaju na mikrofonu dok im Dubi prigovara da se opet ne precugaju, Brc koji samo brca sa strane i Edijev osmijeh od milijun dolara. Krankšvester koji je crust i koji nije Krankšvester. Znači sve obrnuto ikad što si čovjek može zamisliti od Krankšvestera na svijetu.

★ DISBAJA [crust punk], Zagreb
Iz potrebe za rifovljem j urlikanjem nastaje Disbaja, bend nastanjen u Zagrebu s članovima koji su od svuda po malo. Blago metalska d-beat kočija za generaciju kojoj fali crusta općenito u životu, a i šire.

★ GROWING RATS [hardcore punk], Kostanjek, Krško (SLO)
Uverljivo brza hc punk paljotka, bijesnih neuspelih sportasa, straight to your face!! – kažu za sebe, a treba nadodati da su jedna od žustrijih pank brusilica sa ovih prostora , da ne bi rekli Night Fever nuklearne elektrane – very great, not terrible! THIS IS KRŠKO NOT LA

★ KURVE [hardcore punk rnr], Zagreb
Desetu godinu postojanja obilježavaju epom koji govori o mladosti i ljubavi.

21:00h
40kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content