BLACKBLACKGOLD (DJ set) ✞

Naš prijatelj Daniel ima zlatne ruke… I crnu dušu. Svoj projekt Black Black Gold, donedavno poznat pod imenom Gucci Goth, opisuje kao “lifestyle i nonsens vodič” kroz aktualnu modu i glazbu, fokusiranu na mračne zvukove, r&b, bass i bijes. Shodno tome, u njegovim je setovima prljava hip-hop baza prošarana sa elemetnima svega i svačega, od ludog rejva pa sve do momenata koji će razveseliti stare gotićare. Čovjek je također autor popularne Audioccult kolumne na Electronic Beats portalu te član UnReaL kolektiva, odgovornog za neke od trenutno najnapetijih evenata u Berlinu. Fun fact: Jednom je plesao na stejdžu s Grimes, bez hlača. Pomiješajte ove noći crno i zlatno.

www.facebook.com/pages/Black-Black-Gold/116174345097282
soundcloud.com/goldecahedron

HELFER (Live) /predstavlja Lynx Lynx Music/ ✞

Večer će live nastupom otvoriti jedan od najvrućih producenata izraelske elektronske scene. Noam Helfer već dugo djeluje kao autor, producent i gitarist te član bendova Kitzu i Folo, a solo projekt Helfer bazira se na kombinaciji glitcha i bass-heavy upbeat psihodelije. Pejsažna, emotivna glazba praćena je višeslojnim vokalnim melodijama i zamamnim ritmovima, uživo izvedenima s pomoću kompjutera, kontrolera, raznih efekata i mikrofona. Njegov debitantski EP ‘Air Drops’ svježe je objavljen.

www.facebook.com/helfermusic

PV$Y-A$ NłGGΔZ (Tulum) ✞

Na vrhuncu popularnosti, Creamy Goodness i Crunchy Munchies okreću se okkvlt couture i avant normcore modi. Jednom riječju, dobri stari hiphop witchstep trapshit r&b general queerness haos. #RIP

DONNIE x FLUFF LORD (VJ set) ✞

Simpatični dvojac ima zadatak kreirati ambijent boravišta duša mrtvih u kojem duše grešnika trpe vječne muke. Držimo fige!!!

www.facebook.com/Vj.Donnie

flufflord.tumblr.com/

Svi ste na popisu! Za deveti krug pakla.

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 35 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content