ATTACKOVA HIBRIDNA ZAJEDNICA
BOJE BOJA – LIKOVNA RADIONICA
RADIONICE KAZALIŠTA SJENA TRIPSTIH
Subota 20.1.2024. od 12.00
Mjesni odbor Dugave, Ul. Sv.Mateja 93

Da vam mjesec siječanj ne bude sive boje pobrinuti će se kazalište sjena Tripstih, novom radionicom iz ciklusa Boje boja. Radionica će se održati u subotu 20.siječnja 2024. godine u 12.00 u prostorima MO Dugave, Ul. Sv.Mateja 93. Radionica je namijenjena djeci uzrasta 7 -12 godina.
Oboji siječanj bojama na likovnoj radionici! Djeca će učiti o bojama, komplementarnom sustavu, kompozicijama. Crtati će se različitim likovnim tehnikama, nastali motivi biti će na temu – boja.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, no broj polaznika/ca je ograničen. Za sudjelovanje je zato potrebna prijava – ispunjavanje upitnika na sljedećoj poveznici: bit.ly/48pMf4K . Prijave primamo do 18.1. 2024.
Radionica se provodi kroz projekt Attackova hibridna zajednica.
Voditeljice radionice su članice kazališta sjena Tripstih: Antonela Brtan i Ives Buljan Gladović

TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih. Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene).
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije, kazalište sjena za djecu i odrasle, radionice. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz projekata, neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija za monooperu u režiji Marija Kovača Ljuski glas, radionice kazališta sjena za odgojitelje i dramske pedagoge, Laboratorij zabave, scenografija i likovno oblikovanje za antički festival Burnumske ide u Ivoševcima.
____________________________________________
Program Attackova hibridna zajednica nastao je kao rezultat suradnje AKC – a, s pojedinim članovima zajednice u Dugavama, koji se kroz godine trude oživjeti društvene i kulturne programe u tom naselju. Opći cilj projekta je omogućiti kulturne sadržaje u dijelovima grada koji su do sada isključeni iz trendova realizacije kulturnih dešavanja
Projekt se provodi kroz program Kultura u zajednici, kojeg financira Grad Zagreb, u partnerstvu s MO Dugave, Teatrom Puna kuća, Centrom za primjenu integriranog znanja ANZIP

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content