PETAK 26.06.2015.

*Živa muzika predstavlja*

CAKES DA KILLA

PV$$Y-A$$ NłGGAZ ⇋ MAPALMA ⇋ WORLD PC

26.06.2015. | Klub ATTACK | 40kn

CAKES DA KILLA (New Jersey, USA) ⇋

Pravim imenom Rashard Bradshaw, Cakes Da Killa

je 24-godišnji reper iz New Jerseyja s diplomom iz modnih studija. Svoj prvi mixtape ‘Easy Bake Oven’ izdao je 2011. za Downton Mayhem, a s ‘Eulogy’ izdanim 2013. za Mishka NYC (Мишка) uslijedio je i veći komercijalni uspjeh. Posljednji mixtape ‘#IMF’ ciljano je izbacio oko Valentinova ove godine i naziva ga svojim “Adele momentom” budući da je posvećen dečku koji mu je slomio srce. Iako ga se zbog seksualne orijentacije svrstava u isti “queer rap” koš s Le1f-om, Mykki Blanco, Zebra Katzom i drugima, Cakes se ističe svojim nevjerojatnim flowom, a zbog eksplicitno erotičnih i često duhovitih stihova više sličnosti dijeli s Lil’ Kim ili Remy Ma (drugom Remy), koje i navodi među svojim uzorima. Cakes Da Killa, zvijezda kratkog dokumentarca “NO HOMO”, ne zabrinjava se previše nomenklaturom nametnutom od strane glazbene industrije ili kritike, već nastavlja razbijati stereotipe svakim svojim novim izdanjem i live nastupom. Jedva čekamo!

PV$$Y-A$$ NłGGAZ

Popularni anđeo i vrag duo Pvssy-Ass Niggaz uvijek je tu za vas. Creamy Goodness, Crunchy Munchies, najbolji tulum u gradu i proslava 12. rođendana, zauvijek.

MAPALMA

DJica/producentica iz Zagreba prakticira jersey club, ballroom (vogue), grime, trap, kuduro, dancehall, reggaeton. Inspiration: Venus X, Dubbel Dutch, Future Brown, Fade 2 Mind, NAAFI, STAYCORE.

WORLD PC

WORLD PC su veliki borci za mir u svijetu i pobornici plesnih zvukova degutantnog hyper-popa i bubblegum bassa prevučenima preko elektro, r&b, house, grime, sandrabullock-core podloge.

VJ FLUFFLORD

Fluff Lord: Rendering IRL 2 URL since 2007.

Think you’re ready for these goodie goodies?

Od 22h, Ulaz = minimalna donacija 40 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content