Da, točno je… na ovom koncertu vam možemo obećati sve, ali tišinu zasigurno ne možemo! Upravo naziv tekuće turneje ‘We can’t promise silence – Balkan tour’, ove nedjelje u Zagreb dovodi dva izvrsna češka benda i dva specijalna gosta iz Hrvatske koji ćepokazati kako se to tišina efikasno uništava. Jedan od najistaknutijih deathcore metal bendova u Češkoj svakako su SMASHED FACE. Njihov posljednji album ‘Misanthropocentric’ snimili su i producirsli u studiju Grapow, a producent je čuveni Roland Grapow, poznatiji kao giarist grupe MASTERPLAN i ex HELLOWEEN gitarist. Kako SMASHED FACE zvuče možete provjeriti na njihovim službenim stranicama:

www.facebook.com/smashedface
www.bandzone.cz/smashedface
www.myspace.com/smashedfacecz

Na turneji zajedno sa SMASHED FACE krenuo je još jedan bend iz Češke, ESAZLESA. Ovaj bend iz Cheba sviraja mješavinu hardcore-a i post rocka. S radom su započeli 2009. godine i već su izdali 3 vinilna izdanja; 10′ ‘Vyhlídky a konce’, 7′ ‘Chtěl bych vidět svět dětskýma očima’ i 12 ‘Five seconds to Leave’.

www.facebook.com/esazlesa

AVICULARIA je odličan originalni extremni metal band iz Velike gorice, koji su s radom počeli 2003, a nakana im je bila ne ograničiti se unutar žanrovske podjeljenosti. 2009 izdali su svoj prvi album ‘Born To Be Vile’ i to ni više ni manje, nego za Croatiu Records, što je na neki način bio i presedan sve do sad iznimka, kad se tiče ekstremne metal glazbe. Album je jako dobro prihvaćen od fanova u Hrvatskoj i izvan nje. Radi promjena u postavi benda gotovo pa da dvije godine nisu bili aktivni, no to brzo nadoknađuju. Ovog tjedna najavili su svoj prvi i drugi koncert nakon pauze, a koncert u Mediki je jedan od njih. Kako najavljuju na svojim internet profilima, spremni su na novi ulazak u studio.

www.facebook.com/aviculariaband

LIFE IN PERIL
iz Varaždina po informacijama koje daju vani nisu odviše rječiti, no svojom pojavom i
glazbenim umijećem itekako to nadomiještaju. Brzi, melodični Hardcore bend s kaotičnim i disonantnim djelovima u glazbi, kao i žestokim ‘break down’ mmentima. Upravo su u studiju i snimaju svoj debitantski album, a potpisali su za Hurricane Records. Očekivanja su dakako, velika, uzme li se u obzir kvaliteta onog što trenutno pokazju na svojim stranicama.

www.facebook.com/lifeinperil

Dođite u Mediku i produžite svoj brutalni vikend, jer u nedjelju, 22.04. vas očekuje izvrstan koncert dvaju
čeških bendova, koji će uz svoje specijalne goste iz Hrvatske prodrmati temelje popularnog okupljališta.
SMASHED FACE, ESAZLESA, AVICULARIA i LIFE IN PERIL pokazat će nam kako se tišina uništava.

METALFEST HRVATSKA i ‘BRUTAL ASSAULT’ ULAZNICE NA TURNEJI

Posebna zanimljivost ove turneje su ulaznice za METALFEST HRVATSKA i čuveni češki festval BRUTAL ASSAULT također na svojevrsnoj turneji. Naime, svi fanovi iz Hrvatske, koji dođu na zagrebački koncert u klub AKC ATTACK / MEDIKA moći će bez pretprodajne naknade i troškova dostave kupiti direktno ulaznice za METALFEST HRVATSKA po cijeni od 414kn i BRUTAL ASSAULT po specijalnoj cijeni od 60 €?
Naravno, uz to će na poklon dobiti pregršt besplatnih METALFEST HRVATSKA i BRUTAL ASSAULT promo materijala; plakati, majice, naljepnice i sl. Tko prvi dođe nosi najatraktivnije!

Vrata 20h, Koncert 21h, Upad 15 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content