Host:
MC POPAY
Gost MC:
BIG OZ
Selectors:
DR. OBI (Digitron, Bamwise)
PETER POSH (Kingston Sound)
Pozivamo sve ljubitelje jamajkanske glazbe da se pridruže otvaranju treće sezone ROOTS HIFI programa. Roots HiFi  je program koji se bavi glazbenim pravcima kao što su ska, rocksteady, roots, digital roots, foundation dancehall, new roots, pa čak i LOVERS ROCK!!
Inicijalna ideja, stigla od MC Popaya, je da se napravi noć posvećena isključivo plesnom reggae-u sa Jamajke. Ideja se pretvorila u stvarnost i evo nas, najduži program posvećen toj vrsti glazbe do sada i nema nam kraja! Cilj Roots HiFi-a je također prezentirati domaće selektore i MC-eve, a na tom putu da se domaća reggae ekipa ima gdje predstavit smo i u ovoj sezoni.
Ovo izdanje ROOTS HIFI-a otvaraju dva rezident selektora Dr.Obi i Peter Posh (a.k.a. Prince Šango), a MC Popay, kao domaćin programa, će se pobrinut da noć teče u najboljem stilu (što bi jamajkanci rekli “trash and ready!!”). Čast nam je pozvati u goste MC-a Big Oza kojeg  smo imali prilike vidjet u Roots HiFi programu kad je nastupio sa ITAL JAM riddim band-om. Oni koji su bili te noći znaju kako je ITAL JAM bend napravio pravi reggae spektakl. Ovaj put Big Oz će pokazati na koji naćin će svoje stihove ukomponirat na najopasnije ritmove iz jamajkanse glazbene povijesti. MC Big Oz do sad je radio sa nekoliko soundova u HR kao što su King Shango, Jah Billah, Ital Jam… Drago nam je da ga imamo priliku predstaviti upravo na otvaranje sezone. A sad draga i vjerna publiko, imamo jedno pitanje… POSSE ARE YOU READY!?!

OD 22h, UPAD 20kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content