DJs:
InNEr
Željan bogatstva i slave, teških droga i lakih žena, besplatnih upada i pokrivenih putnih troškova, ovaj se mladac mudro odlučuje unovčiti svoj hobi slušanja muzike te postaje DJ-om. Lišen talenta i glazbeno neobrazovan, a sve uz kroničan nedostatak ritma i clubbingom oštećenog sluha, u svom naumu nije se dao pokolebati. U hipu svladava beatmatch iako je bio sve samo ne “rođen s tim”, a muziku počinje preslušavati i intenzivnije nego prije.

STEVO
Stiven Ruvčeski a.k.a. DJ Stevo od najranije dobi pokazuje sklonost prema glazbi i zvuku. Danas akademski obrazovan muzičar, profesor klavira, zaljubljuje se u kraljicu trensa, Gou, još davne 1998. na svom prvom Astralis partiju. S DJ-ingom počinje 2000.godine, a prvi javni klupski nastup zabilježio je 2003. na Astralis Retrodelica. Ubrzo postaje i jedan od rezident DJ-a serijala partija održavanih u velikogoričkom klubu 100 pod imenom Ecliptica. 2006. godine priključuje se Oddvod kolektivu, postaje njihov jedini rezident DJ. Od 2008. do 2010., uz standardne Oddvod partije, surađuje sa poznatim party programima poput Ministarstva Psihodelije, Disconnected/SoundForms i Trance Teleport čime bilježi nastupe u klubovima kao što su Močvara, Londoner, Medikai Discordia (RI), kao i po mnogim open airovima održanim na Sljemenu, Odri i Jankomiru . 2009. godine počinje se zanimati i za produkciju te zajedno sa projektom M-Run (Mataković) pokreće goa trance projekt “Adrenalin Run” čije uratke ćete uskoro imati priliku čuti i na dance flooru.

Deco by KupusKaktus

Support by Oddvod 
+extra: Drletov rođendan :)
Od 20 h Upad 20 kn
 

chillLAB – svakog četvrtka @ hacklab01

Chill druženje / chaianka uz chillout zvukovlje i podršku lokalnih chill DJ-a kao što su Dovla, Val Vashar, nmsk, Atom Based, majah, itd… Chai, kava, kauči i lagana mjuza uz tjedno nove UV kreacije! :)

UPAD: komad hardvera / donacija para. Traje od 20 – cca 02.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content