ČET – 30.3.

Kako ovaj mjesec nebi prošao bez tužnih melodija, zaključujemo ga sa trećim izdanjem Sad Stories franšize. Uz amigose na turneji dolaze i amici na weekenderu te provjerena lokalna senzacija.

VIVA BELGRADO (Cordoba, Španija)

Romantički španjolci koji su u zadnje tri godine privukli dosta pozornisti sa svojim albumima “Flores, Carne” i novim “Ulises”, obišli europu nekoliko puta, ali ipak im je ovo prvi puta u Hrvatskoj. Screamo vrištanje, emo gitare sa post rock melodijama i tugaljivo recitiranje kombinacija je koju uspješno provlače kroz svoju karijeru. FFO: State Faults, i hate sex, Heart on my sleeve….
vivabelgrado.bandcamp.com/
web.facebook.com/Vivabelgrado/

AIMLESS ARROW (Pula, Istra)

Mladež iz Pule koja praši neocrust na moderan način sa screamo utjecajima sa malo manje tuge, a više agresije. Kako doznajemo, neke članove smo do sada mogli primjetiti u bendovima poput Nulla Osta, Product of the past, Red Tape pa čak i Kostoberina koji nažalost nikad nisu svirali live. Prošle godine izdali su svoj prvi uradak koji se može poslušati na internetu, a uskoro i po prvi put vidjeti u AKC Attack. Ovaj koncert je prvi dan njihovoj weekend mini toura pa bi bio red da ih lijepo ugostimo. FFO: Birds in Row, Cavalcades, No Omega…
web.facebook.com/Aimless-Arrow-528149217367287/
aimlessarrowpu.bandcamp.com/releases

MELKIOR TRESICZ (Sisak, Kraj svijeta)

Tri momka koja su pod utjecajem metalnih para odlučila svirati neocrust na dosta španjolski način sa očitim screamo utjecajem već su nekoliko puta tresli stage i pod AKC Attack pa je vrijeme da se to ponovi. U međuvremenu na internetu se našao live snimak iz Močvare koje možemo pročekirati do čekamo studijski materijal. Čemer, plač, tuga, kraj.
FFO: Ekkaia, Down to agony, Madame Germen…
web.facebook.com/melkiortresicz/
melkiortresicz.bandcamp.com/releases

Minimalna donacija: 25kn
Početak: 21h

!www.facebook.com/events/1492707800740759/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content