TRIP floor @ Klub Attack
DIRTY floor @ GREY ROOM

Bratski kolektivi Dirty Beatz i Trip to Zion 21. studenog u Zagreb dovode jungle majstora Krak In Duba u kombinaciji s londonskim svestranim izvođačem Demolition Manom aka Ras Demo koji će svojim lirikama pomesti plesni podij Attacka! Za mračniju stranu ove večeri zadužen je Dirty Beatz kolektiv u Grey Roomu, a njihovi predstavnici Tekitoka, Leeks, Kula i Matz zadovoljiti će vaša profinjena čulna osjetila.

Ne propustite ovo prljavo putovanje kroz razne glazbene dimenzije – petak 21.11.2014.- Akc Medika- place to be!

Krak In Dub (F)
Krak In Dub je već poznat zagrebačkoj publici, a možemo ga nazvati jednim od pionira jungle pokreta u Francuskoj, posvećen roots, reggae i jungle glazbi. Radio je s jamajkanskim legendama kao što su Capleton i Alborosie. Trudi se zabilježiti originalni slobodni duh jungle glazbe s roots korijenima i dušom reggaea i taj zvuk širi po plesnim podijima na svojim nastupima od Južne Amerike do istočne Europe inspirirajući cijelu novu generaciju da prigrli pokret jungle glazbe.
facebook
youtube
youtube
youtube

MC Demolition Man aka Ras Demo (UK)
S Krak In Dubom u paketu stiže i poznati MC Demolition Man aka Ras Demo. Ovaj pjevač, MC, inženjer zvuka, tekstopisac i producent rođen je u Hackneyu, u istočnom Londonu. Jednom riječju, svestran. Na pitanje otkud ideja za imenom Demolition Man on objašnjava: “Demolition Man je ovdje da sruši svo zlo”. Ljubav i energija osjeti se kroz njegove tekstove i zvuku u glazbi koju izvodi. Na putu da bude doista prepoznat i cijenjen u glazbenoj industriji, uspio je isključivo svojom pozitivnom energijom i odlučnosti.
facebook
rasdemolitionman
youtube
youtube
youtube

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 35 kn prije / 45 kn nakon ponoći

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content