RADIONICA EKSPERIMENTALNOG VIDEO RADA
PONEDJELJAK 21. 10. 2024. U 18.00
FILMKSI STUDIO MEDIKA

AKC Attack poziva vas na prijavu za sudjelovanje na radionici eksperimentalnog video rada, koja će se održati u ponedjeljak 21.10.2024.od 18.00 u Filmskom studiju Medika.

Voditelj radionice je Armando Navarro, američko/engleski izvedbeni i filmski umjetnik, stoga je radionica na engleskom jeziku.

Na radionici ćete imati priliku pridružiti se kultu †een▲ge g🙂d performansa. Eksperimentirat ćete s DIY videozapisima na društvenim mrežama, predmetima koje ste sami izradili, kostimima i site specific ritualima. Smišljat će se nove samoobrambene metodologije blokiranja kanala epidemije mentalnog raspada izazvane popularnom kulturom. Iskustvo u bilo kojem području umjetnosti ili života nije potrebno. Tinejdžeri mogu sudjelovati uz punoljetnog staratelja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obaveznu prijavu na sljedećoj , zaključno s 20. 10. 2024.

____________________________________________

Radionica se provodi kroz projekt Program filmskog studija Medika. Program filmskog studija Medika projekt je Autonomnog kulturnog centra Attack, a financijski je podržan od strane Hrvatskog audio vizualnog centra, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo, Zaklade kultura nova

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content