Subscena i Attack Fest predstavljaju:

Večer urbane poezije
Infoshop Pippilotta, Pierottijeva 11
17. listopad 2024 u 20:00

Ljeto je bilo dugo i vruće. Dugo mi vremena nismo bili kod kuće. Kupali smo se u vrelome moru i prodavali jedni drugima foru. Između dvije kataklizme zezali smo se, veselili, radovali životu i viđali života ljepotu. Ali vrijeme to je nažalost prošlo i sa ljeta na jesen je došlo. Dobra je vijest da nakon mjeseca puno otvaramo sezonu gdje tražimo zlatno runo!! Zlatno runo kreative, veselja, izražavanja, muziciranja, pričanja, zezanja i zajedničkog odčepljenja. Tako da dođite na otvaranje sezone koja va sove godine sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Ne sjedite doma, dođite kod nas jer se znamo kreativno brinuti za vas!

Vaš voditelj večeri,

Neven Aljinović Tot

_______________

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.
Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.

Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, Ministarstvo kulture i medija RH i Zaklada Kultura nova.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content