NEDJELJA, 13. 10. // 6 EUR

MADNESS AT HOME, post-hardcore, noise
+ ELIZABETA BAM, alt rock, postpunk

Pridružite nam se 13.10. na jednom glasnom nedjeljnom gigu!
U sklopu svoje europske turneje dolazi nam bend Madness At Home iz samog centra Italije – Rima! Zagreb je zadnja stanica njihove turneje te ih Attack sa zadovoljstvom ugošćuje u svojim prostorima. Uz njih nastupa mladi zagrebački sastav Elizabeta Bam koji sa samo nekoliko energičnih svirki iza sebe već pokazuju rast i razvoj i bude interes nove publike.

Dođite, poslušajte nešto novo, vidimo se!
————————————————

—> MADNESS AT HOME
Madness at Home je bend utemeljen u Rimu pod utjecajem umjetnika kao što su Metz, Nirvana, Daughters, Fudge Tunnel, Young Widows, Gilla band, Idles, Chat Pile, Show Me The Body. Bend pokušava zvučati prljavo, opsesivno, iskrivljeno, melodično, zastarjelo, a stihovi su usredotočeni na unutarnje senzacije i potisnute misli, koje teku u struji svijesti bez ikakvog posebnog značenja.

web: sites.google.com/…/madness-at-home…/home-page
BC: madnessathome1.bandcamp.com/album/shoelace-2
IG: @madnessathome.band
FB: Madness At Home

—> ELIZABETA BAM
U veljači 2022. godine u Zagrebu se okuplja skupina mladih glazbenih entuzijasta i započinje sa zajedničkom svirkom i s razmjenom glazbenih ideja. Godinu dana kasnije, odlučuju posve prigrliti apsurd oko sebe i u sebi pa svojemu bendu daju ime Elizabeta Bam prema istoimenoj avangardnoj drami Daniila Harmsa. U zvuku benda čuje se raspon od alternativnog rocka do post-punka, a u tekstovima progovaraju o problemima s kojima se susreće suvremeni čovjek.

————————————————


KASETOFON je klupski program udruge AKC Attack koji će se održavati u gradu Zagrebu s ciljem promocije i razvoja alternativne indie scene s naglaskom na post rock, noise pop, shoegaze, math rock, alt rock. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content