Ukoliko je okultno prizivanje unutar rock temelja nešto u čemu se pronalazi vaš bitak, onda je iduća svirka baš ono što vam treba. Epski nedjeljni šabat je ono što nudimo. ́, ̌ se skriva svetkovina čiji je cilj da intrigira i zabavi, ali i da nas odvede u neko mjesto koje postoji u nekom od predjela mozga koji ne koristimo.
Sad, kako to sve ionako čuči u nama, red je da glazbom otvorimo portal u kojem se crnilo i sporina susreću. Dopustite da vas te nedjelje izbavimo iz zla s još malo zla:
▬▬▬
:

heavy occult rock, Italija

hypnotic doom, Slovenija

stoner doom, Zagreb
… // // /€
bit.ly/4dWRf3n
▬▬▬
su talijanski okultni rock band koji svoj početak smješta u kasne 60’-e i kraj kontrakulture koja je jela puno previše LSD-a da bi ostala borbenom cjelinom. ̌ . Sad, u svakoj dekadi ima zaljubljenika u tu eru i naši gosti nisu nimalo drugačiji. Zvuk je suvremen, fuzz je postojan. Ipak, ukoliko se nalazite ispunjeni radovima – ili onoga što danas u nekoj mjeri rade , e onda je ovaj kvartet vaš soundtrack filma koji još nije snimljen.
 facebook.com/TheOssuary
 www.instagram.com/theossuary_band
 scr-the-ossuary.bandcamp.com
▬▬▬
su kopile dvojice nekoć mladih satanista koji su svoju ljubav spram priča ala Acid King uzeli kao svoje normalno. Dislocirani između raznih projekata, lanci se povremeno skupljaju kako bi dežuranu javnost sablaznili još jednom, baš onda kada se najmanje nadamo. Zagrebačka publika ih je mogla sreste jedne godine na Oluji u Močvari, ali od tada je prošlo dosta jer u međuvremenu se ̌ ̌ ̌ u koji se radije vraćaju. Reklo bi se u neko drugo razdoblje kada je ova mjuza bila mlada i tek postajala suvremenom. Usudimo se reći da ima nešto i – u cijeloj ovoj torturi što ih izdvaja od navale izvođača slična zvuka.
 facebook.com/ChainsOfficial
 www.instagram.com/chains.official
 chains.bandcamp.com
▬▬▬
svoj stoner doom grade temeljito. Uzimajući inspiraciju od , polako i sigurno rastu u lokalnu usporenu silu. Svaki nastup je sve jači, svaki urlik sve više boli, svaki rif kao da pogađa baš tamo gdje bi i trebao. Prava je šteta da na Bearstoneu nisu zagazili spram velikog stagea jer njihova promocija tripoidne sporosti je bila prava poslastica u moru pomalo preveselih izvođača. Prvi album je vani. Nove pjesme se rade. , !
 web.facebook.com/agramtrip
 www.instagram.com/agramtrip/
 agramtrip.bandcamp.com
▬▬▬
:
Vrata: 20.00
Chains 20.15 – 21.00
A Gram Trip 21.15 – 22.00
The Ossuary 22.15 – 23.00
▬▬▬
:
www.facebook.com/manifest.crnila
www.instagram.com/crnilo_booking www.tiktok.com/crnilo.booking
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content