Radionica stripa za srednjoškolce/ke
27.09 u 18h + 28.09. od 16h
Infoshop Pippilotta, Medika, Pierottijeva 11
➡️ Prijave do 26.09.2024. u 12.00

Autonomni kulturni centar Attack poziva srednjoškolce i srednjoškolke da se prijave na radionicu stripa koja će se održati 27. rujna od 18.00 i 28. rujna od 16.00 sati u Infoshopu Pippilotta, Medika, Pierottijeva 11.
Radionice su besplatne, a prijaviti se možete ispunjavanjem upitnika na poveznici: shorturl.at/gE8nQ, zaključno s 26.09.2024. u 12.00

Sudionice/i će se na radionici upoznati s medijem stripa, odnosno slijedom crteža koji priča određenu priču. Strip može biti popraćen tekstom, ali može biti i skroz apstraktan. Kroz primjere, vidjet će različite izraze i načine na koji se može pristupiti stripu, a u praksi će pokušati pronaći svoj izričaj kroz formu kratkog stripa koji će se raditi na dvodnevnoj radionici. Osim materijala koji će osigurati organizator, sudionici su slobodni ponijeti i vlastiti s kojim bi voljeli raditi.

Voditeljica radionice: Agata Lučić
Diplomirala je 2020. na Grafičkom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Svjetlana Junakovića. Bavi se ilustracijom i drugim oblicima vizualne umjetnosti. Osim što ilustrira raznovrsne tekstove, poticaj za umjetničko izražavanje pronalazi u vlastitom okruženju. Aktivno izlaže u Hrvatskoj i inozemstvu. Oslikala je nekoliko murala od kojih ističe „Muzej za svakoga” – Muzej suvremene umjetnosti, Zagreb.

____________________
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba –Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo i Zaklade kultura nova

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content