SRI – 16.3. 

<> Ensh < 16.3. / 20h / 25kn > Bubblegum <>

U srijedu 16.3. s početkom u 20h u klubu Attack gostuju Milenko Vujošević i Ivan Grobenski (Moskau) sa svojim solo projektima ENSH i Bubblegum. ENSH-u će ovo biti treće zagrebačko gostovanje, a Bubblegum će doživjeti svoju live premijeru.

ENSH u Attack dolazi povodom izlaska novog EP-ija ”Both Of Them Milenko” koji je objavljen u listopadu prošle godine.

Karte po cijeni od 25kn nabavite na blagajni kluba i znajte da vas očekuje odlična electro-indie/synth večer. Razgibajte bokove sredinom radnog tjedna, budite neumoljivi i stopite se sa zvukom synthova.

Nakon koncerta Bitipatibi i Kimekai u petak 4.3. ENSH i Bubblegum nastavljaju seriju gostovanja najzanimljivijih bendova koji nam iz Srbije dolaze po prvi puta u Attack! Naravno, uz podršku najboljih domaćih izvođača.

Isuviše smo nestrpljivi, te ovom prilikom najavljujemo dolazak Jesenjeg Orkestra, Ljubičica, Jarbola, Konvoja Bonton Bajkera, Ti i Figurative Theatre! Više informacija stiže uskoro, a mi Vas do tad očekujemo na koncertu i Bitipatibi i ENSH!

———————————————————————————————

ENSH je solo projekt Milenka Vujoševića s korijenima u Torontu. Ali tek Milenkovim dolaskom u rodni Beograd ENSH će zaživjeti u svoj svojoj punini. U novom i inspirativnom okruženju Milenko se saživljuje sa svojim laptopom čime otpočinje kreativni proces koji će kulminirati EP-ijem ”Belgrade” nakon kojeg će uslijediti turneje diljem Europe i nastupi na prestižnom islandskom festivalu Electric Picnic, kao i na Indie Week, Canadian MusicWeek… Njegov sljedeći uradak, EP ”Both Of Them Milenko”, s pjesmama na srpskom i engleskom objavljen je u listopadu. ”Singl ”Ćuti” prva je pjesma na materinjem mu jeziku kojim Milenko najavljuje kreativni zaokret. ”Ensh nije samo glazbenik, Ensh je stav – prema glazbi, prema kritici, prema mainstreamu. Iako baštini upravo od onog što je danas najpopularnije, on to reinterpretira na svoj način, tako da je album pomalo oldschool, a pomalo moderan” (Anita Milićević, Muzika.hr).

———————————————————————————————-

BUBBLEGUM je one-man-recording projekt sastavljen od laptopa, loopova, MIDI klavijature i Ivana Grobenskog (Moskau) koji uskoro prvi puta službeno napada samoga sebe LIVE u Attacku.

Bubblegum je, kako kaže Ziher.hr, ”ljepljiv, plesan i sexy”. Navodno ga se sluša, bilo ga je na radiju, a postoji i spot koji se dijeli na sve strane.

Bubblegum do sada ima jedan LP ”Dance Music For Old People”, a fura se na svemir, kozmos, kružnice i rikverc.

———————————————————————————————-

Klub otvaramo u 20h, a karte po cijeni od 25kn nabavite na blagajni kluba.

Bubblegum nastupa u 21h, a ENSH u 22h!

www.facebook.com/events/757913690976860/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content