Klub Attack, Chakka’s Room & Grey Room / AKC Medika

CHANNEL ONE SOUND SYSTEM (Velika Britanija)

DUB TERROR (Italija/Velika Britanija)

+ mnogi drugi

WINTERSPLASH – su zimske zabave Seasplash festivala koje se šestu godinu zaredom odvijaju u prostorima zagrebačkih klubova. Kao inozemni nositelji programa Wintersplasha 2013. potvrđeni su CHANNEL ONE – jedan od najpoznatijih dub reggae soundsystema, i talijanski producent sa londonskom adresom DUB TERROR, jedan od najperspektivijih dub/dubstep producenata novije generacije, koji u oba slučaja po prvi put nastupaju u Zagrebu.

Uz njih nastupiti će niz izvođača sa domaće i regionalne scene čija imena ćemo objaviti u narednom razdoblju.

Ove godine Wintersplash će se uz raznovrsni program događati na tri različite pozornice u prostorima AKC Medika: u klubu Attack, Chakkinoj i Sivoj sobi. Uzmu li se u obzir i prethodna tri izdanja Zagreb Winter Reggae Festivala, iz kojeg ova manifestacija vuče korijene, AKC Medika je ukupno šesta lokacija, nakon Tvornice, Močvare, Pauka, Aquariusa, i Pogona Jedinstvo.

U subotu, 23.02., tokom dana, od 12-20h u Chakkinoj sobi odvija se sajam ploča i CD-a Kingston shopa, te izložba fotografija povodom desetogodišnjice održavanja Seasplash festivala, pristup tom dijelu događanja je besplatan.

seasplash.net

Od 22h do 05h, Dvodnevna ulaznica minimalna donacija 80 Kn – isključivo putem rezervacija do 22.02. na mail: infosplash@seasplash.net , Dvodnevna ulaznica na ulazu minimalna donacija 100 Kn, Jednodnevna ulaznica minimalna donacija 60 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!