ZbeLeTron i VoxFeminae vole se javno i skrivati se nećemo!
Velika proslava naše ljubavi, najavljena je za 18. veljače 2011. godine, u prostorijama AKC Medika s početkom u 22.00 sati.

Primanje gostiju uz pratnju žive glazbe biti će u prostorijama Chakine birtije, uz milozvučne zvuke LeZbora, Pol 9 kod Sabe i Dore Benc te predstavljanje rukotvorina Pixelmysmile!, dok će plesni podij za one hrabre biti u Klubu, gdje će vas rasplesati ZbeLetron Kolektiv + DJ Šefika + VJ Tanja.

Sve članice benda ‘U pol 9 kod Sabe’ imaju svoje poslove, a mjuza im je ljubavnica. Kako općenito podržavamo ljubavnice, odlučile smo da im pomoći da strast ne usahne, te će dio novca od upada sa ‘vox i zbeletron se vole’ partija ići za snimanje spota njihove uspješnice ‘Veseli svaki me kraj’. Znamo da ih volite i da ste bar sa jednom od njih se žnjarale. Nema veze što vas nije nazvala sutradan. Ovo je za umjetnost! E, da, Le Zbor (o kojem znate sve) i U pol 9 kod Sabe uvježbavaju zajedno neke pjesme samo za Vas.

Dora Benc pokradena je na izboru za Doru, i to tvrdimo iz potpuno neprovjerenih i neslužbenih informacija te u potpunosti stojimo iza toga. Ta mala lomi čaše glasom i sprema vam iznenađenje.

Pixelmysmile! novi je projekt Damire Kalajžić, dizajnerke iz Splita, nastao iz njenog životnog mota: “Smajl na lice i osvajaj svijet!”. Riječ je o unikatnim pixelastim bedževima za kojima trenutno vlada pomama, jer mame osmjeh na lice i pričaju priče internet generacije.

U klubu vas čeka novooformljeni ZbeLeTron DJ Kolektiv, čija je zadaća da širi dobru vibru i glazbu i uveseljava i dalje svoju vjernu ZBLT publiku koju čine sve rodne i spolne kategorije, kao i osobe raznih seksualnih orijentacija i preferencija. ZBLT je potekao iz te zajednice te želi i dalje raditi za tu zajednicu, tako što će se obvezati surfati internetom u potrazi za dobrom glazbom koju će kroz DJ setove predstaviti zajednici/publici. Kolektiv je ZbeLeTronovo dijete i čine ga tri DJice: Nora, Tzayka i BO1.

ZbeLeTron i VoxFeminae predstavljaju vam gošću koja je doputovala na ovo događanje iz daleke i hladne Švedske – DJ Šefika. Njena je zadaća hladnu Švedsku zagrijavati zvukovima balkana i njegovog beata, a na ovoj proslavi ljubavi VoxFeminae i ZbeLeTrona uveseljavati će vas i rasplesati istim beatom i svojom pojavom, a na vama je da to zalijete pokojim prigodnim pićem. Više informacija o veseloj gošći uskoro ćete moći saznati kroz ekskluzivni intervju na VoxFeminae stranici.

Za još ugodniji vizualni doživljaj u klubu pobrinut će se VJica Tanja i njenih 400 zečeva i tome se također veselimo.

Upad je simboličan i iznosi 30kn prije, 35 nakon ponoći.

Više informacija o ovom veselom i sretnom događaju možete pronaći na www.voxfeminae.net/ i zbeletron.com/.

Veselimo se Vašem dolasku!
Volimo se i volimo vas a volite se i vi!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content