ČETVRTAK 17.12.2015. MIKROFON BEZ GRANICA – večer autorskog čitanja @ Infoshop knjižnica Pippilotta

Od 20:00, besplatan ulaz

Mikrofon bez granica, nije nova stvar!
Tko god doš’o, ima šansu pred publiku izaći i tamo se snaći, sa stihovima novim i starim, sa pričama kratkim i dugim (ili samo srednje kratko-dugim), s urlikom ili mumljem, s vicem ili šalom, sam/a ili s pomagalom, s rimom ili bez nje, s emocijom ili hladno, free style ili s predumišljajem!
U četvrtak, u osam navečer, dok vani ‘ladno puše, peć grije i bez pt vratašca! Piće, molim, donesi sam/a…
Ulaz je slobodan pa budi i ti!

„Mikrofon bez granica“organizacijski je djelo Literarnog kružoka “Proezlotta”. Literarni kružok događa se svake subote od 17:00 do 19:00 u prostoru Infoshop knjižnice Pippilotta. Na literarni kružok je dobrodošao sav narod koji se bavi pisanjem poezije, proze, crtica, kratkih priča, basni i slično… Zadnji literarni kružok u 2015. godini sastat će se u subotu 19. prosinca u 17:00 te će do 16. siječnja napraviti pauzu.

“Mikrofon bez granica” odvija se u prostoru Infoshop knjižnice Pippilotta. Infoshop knjižnica Pippilotta je knjižnica i čitaonica, kulturno-društveni centar za razmjenu informacija, poticanje rasprava na aktualne ili zapostavljene teme te razvoj kritičko-promišljajuće svijesti. Knjižnica/Infoshop Pippilotta djeluje u prostorijama Autonomnog Kulturnog Centra, Pierottijeva 11, Zagreb.

www.facebook.com/events/1724568577765195/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content