srijeda, 3.2.2016. – “Mikrofon bez granica” – večer autorskog čitanja, od 20 sati, ulaz se ne naplaćuje

Literarni kolektiv „Proezlotta“ poziva vas na prvu ovogodišnju večer autorskog čitanja!
Večer autorskog čitanja počinje u 20:00 sati, a autori i autorice se predstavljaju svojim literarnim tekstovima. Autori i autorice se javljaju za čitanje/recitiranje/pjevanje/vikanje na licu mjesta, bez prethodne najave!
„Mikrofon bez granica“ stvara prostor i vrijeme za sve neafirmirane (i afirmirane) mlade i stare autore i autorice, da ih se čuje i da s drugima glasno podijele svoje pisane misli! Forma nije zadana, a publika je tolerantna. Vrijeme trpi čitanje nekoliko poetskih uradaka sve do par kratkih priča…
Ovaj put posebno ćemo i posebno predstaviti književnu grupu 90+ koji su nas iznenadili na čitanju u prosincu!
„Mikrofon bez granica“ organizacijski je djelo Literarnog kružoka “Proezlotta”. Literarni kružok događa se svake subote od 17:00 do 19:00 u prostoru Infoshop knjižnice Pippilotta. Na literarni kružok je dobrodošao sav narod koji se bavi pisanjem poezije, proze, crtica, kratkih priča, basni i slično…
“Mikrofon bez granica” odvija se u prostoru Infoshop knjižnice Pippilotta. Infoshop knjižnica Pippilotta je knjižnica i čitaonica, kulturno-društveni centar za razmjenu informacija, poticanje rasprava na aktualne ili zapostavljene teme te razvoj kritičko-promišljajuće svijesti. Knjižnica/Infoshop Pippilotta djeluje u prostorijama Autonomnog Kulturnog Centra, Pierottijeva 11, Zagreb.
Piće, molim, donesi sam/a…
Donacije su dobrodošle! Iako sve radimo dobrovoljno, određeni troškovi postoje (drva, čaj, grickalice, wc papir i slično).
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!