U sklopu “Laboratorija cirkuske umjetnosti”, pozivamo vas na sudjelovanje u Radionici ekvilibrizma (slack rope i tight wire)
pod vodstvom Milana Manića.

Od 14. do 17.06.2011., Dvorana za izvedbene umjetnosti Medika, Pierottijeva 11, Zagreb

Organizira: udruga Cirkorama u suradnji s Cirkusferom iz Beograda

prijave na: cirkorama@gmail.com

rok prijave: 11.06.2011.

Radionica je namijenjena potpunim početnicima kao i onima koji žele unaprijediti svoju vještinu hodanja po slack rope-u i žici. Radionica će biti bazirana na vježbama za razvijanje gipkosti, osjećaja za prostor, koordinaciji pokreta, balansa kao i vježbama za razvoj snage s posebnim naglaskom na muskulaturu nogu.

Polaznici/ce će imati priliku da pored kretanja i balansiranja nauče i osnovne trikove: sjedenje, okretanje, ležanje, poprečno balansiranje, žongliranje na slack rope-u i žici.

Uzrast: od 13 do 40 godina.

Trajanje: 3-4 sati dnevno ( ovisno o kondiciji grupe) s pauzom po dogovoru (vrijeme radionice tijekom dana bit će objavljeno naknadno u dogovoru s prijavljenim polaznicima).

Broj polaznika/ca je ograničen.

Kotizacija
: 160,00 kn

O voditelju:

Milan Manić bavi se cirkuskom umjetnošću od 2004 godine. Svoje znanje je stjecao na žonglerskoj konvenciji u Ateni, Akrobatskoj konvenciji na Korčuli, radionicama Fatou Traore (Francuska), Remy Balague (Francuska), Ezec le Floc’h (Francuska). Kao artist u raznim disciplinama nastupao  na CIRCA festivalu u Aush-u ( Francuska ), Jeunes tallent cirque seminaru u Santjago de Compostela ( Španjolska ). Glumi u predstavama: Karmen, Kadmo kralj, Just to wind you, Oj Srbijo medju sljivama, S.O.S. Planeta Zemlja zove. Jedan je od osnivača organizacije za razvoj novog cirkusa “Cirkusfera” iz Beograda. www.cirkusfera.org

Više informacija uskoro na: www.myspace.com/cirkorama

Projekt „Laboratorij cirkuske umjetnosti“ sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!