23. rujna davne 1984. godine susrela su se tri velikana tadašnje metal scene, bili su to Sodom, Venom i Tankard. Događaj pod imenom Black Metal Night bio je samo jedan od takvih na Njemačkoj sceni u osamdesetima, međutim ostavio je utjecaja sve do danas. U čast ta tri old school metal benda, MEGAMOSH Production predstavlja  BLACK METAL NIGHT Part 2 u Klubu Attack! (Medika).

NEKTON je death/thrash metal band koji će se sada po prvi puta predstaviti publici sa svojim autorskim pjesmama, te coverima od Venoma i Sodoma.

Martin – Vocal

Masni – Guitar

Toni – Guitar

Dave – Bass

Anton – Drums

VOMIT, zagrebački old school thrash metal band koji je već odradio nekoliko uspješnih koncerata gdje su svirali uglavnom covere poput Sodoma, Venoma i Kreatora, a sada će publici predstaviti i svoje autorske stvari.

Sven Bakić- Bass & Vocals

Jakov Marijan – Guitar

Barna Merkaš – The Drums

BRONZA, thrash metal band nastao 2010. godine u Zagrebu i iza sebe imaju veliki broj odrađenih nastupa. Publici  su poznati po Den of evil, Age of bronze i Virgin blood. Svirat će svoje autorske pjesme sa nadolazećeg dema ”Rise From the Ashes of Terror” kojeg će ovim putem i promovirati.

Zloba Kosenik – Guitars & Vocals

Ady Tormëntor – Guitars

??? – Bass Guitar

Zuh Antichrist – Drums

EXTREME AGGRESSION je koprivnički thrash metal band nastao 2011. godine. Odsvirali su već nekoliko  uspješnih koncerata i ovaj puta će svirati najveće old school hitove poput Kreatora, Tankarda, Sodoma i Venoma.  Također će i predstaviti svoje autorske stvari.

Rhythm Guitar/ Vocals – Tomislav Baranašić

Lead Guitar – Domagoj Strah

Drums – Tomislav Tucković

Bass Guitar – Marin Martinković

Od 21h, Koncert 22h, Ulaz minimalna donacija 30 kn (pretprodaja 25 kn na megamoshconcerts@net.hr)

www.facebook.com/events/569809436400606/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!